SimOnly's vergelijken? Klik hier

21 september de dag van de iPhone 5

21 september is de dag dat de iPhone in Nederland besteld kan worden. Dit is bekend gemaakt door een woordvoerder van T-Mobile. De voorverkoop kan door KPN en Vodafone nog niet worden bevestigd. Vanaf 28 september wordt de iPhone 5 pas echt in Nederland verkocht, maar er zijn consumenten die nu een week eerder al de bestelling kunnen plaatsen, dan weet je namelijk zeker dat je snel in het bezit komt van de iPhone 5. Er zijn nog geen details over prijzen en abonnementen bekend gemaakt door de woordvoerder van T-Mobile. Er is gezegd dat dit op een later moment volgt.

online adverteren www.m4n.nl

De iPhone 5 is in Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Singapore en het Verenigde Koninkrijk en de Verenigde Staten al in de voorverkoop gegaan. De voorraad was echter na een uur al uitverkocht. De nieuwste iPhone is ook in Hong Kong en Japan te koop vanaf 28 september, ze kunnen daar alleen geen voorbestellingen doen.

In de VS kan op dit moment het toestel nog wel via de provider worden besteld. De levertijd die daar wordt verwacht is een week. Het is wel opvallend dat de voorraden bij Apple op zijn. We zijn nu benieuwd hoe snel het in Nederland zal gaan, zal daar de iPhone 5 ook al snel zijn uitverkocht wanneer het gaat over de voorverkoop? Nog even spannend en dan horen we het goede nieuws snel!