SimOnly's vergelijken? Klik hier

5 redenen om een telefoonhoesje te gebruiken

De voornaamste functie van een telefoonhoesje is het beschermen van je smartphone. Maar vooral de dames onder ons gebruiken een telefoonhoesje om meer redenen dan alleen voor bescherming. Hieronder de vijf belangrijkste redenen om een telefoonhoesje te gebruiken.

5 redenen telefoonhoesje


1. Geen broekzak maar tas
Een vrouw zonder tas, dat zien we niet vaak. En dat is logisch, want je hebt van alles nodig. Portemonnee, make-up, agenda, parfum, borstel, sleutels, ga zo maar door. Ergens tussen alle spullen zwerft een iPhone of een andere smartphone, meestal één van de belangrijkste items uit je tas. Een iPhone zonder bijvoorbeeld een iPhone 5 hoesje of een iPhone 4s hoesje is binnen no-time flink beschadigd. Er komen krassen in het scherm die je er niet meer uit kunt krijgen. Kruimels, stof en vocht kruipen gemakkelijk in de randjes of tussen de toetsen en de camera raakt snel beschadigd door scherpe voorwerpen.

Als de telefoon niet in de tas zit, slingert deze meestal rond op een tafel, een kastje of ligt deze in een laadje. Zelden hebben vrouwen de telefoon in een broekzak of jaszak zitten waardoor een ongelukje in een klein hoekje zit.

2. Personaliseren
Een smartphone is een persoonlijk item. Het is je agenda, je navigatie, je fotocamera, je krant, je computer, je televisie, je wekker.. kortom: je sociale leven.

Je gebruikt je smartphone meerdere keren per dag. Daarom wil je deze zo mooi mogelijk aankleden, versieren of personaliseren. Een telefoonhoesje in je lievelingskleur of met je favoriete print erop, geeft je telefoon een persoonlijke uitstraling en zorgt ervoor dat je trendy voor de dag komt.

3. Trendy
De laatste mode en nieuwste trends volgen. Met een roze blingbling smartphone of een trendy telefoonhoesje in de vorm van een portemonnee val je veel meer op dan met een saaie, kale smartphone.

Door het afwisselen van verschillende soorten of kleuren telefoonhoesjes kun je altijd de laatste trends volgen en kom je goed voor de dag met je smartphone. Bovendien kun je op deze manier je telefoon laten matchen met je outfit!

4. Handig tijdens het uitgaan
Tijdens het uitgaan wil je het liefst geen, of een zo klein mogelijk tasje meenemen. Een losse portemonnee, je telefoon en make-up is eigenlijk al teveel. Met een handig portemonneehoesje bewaar je alles in één: je geld, je pasjes, je telefoon en zelfs je lipgloss.

5. De impulsaankoop
Je houdt van shoppen en een impulsaankoop is zo gedaan. Een telefoonhoesje kopen kost je niet veel geld en is tegelijk trendy en ook nog eens handig. Kopen dus! Gebruik je het hoesje toch niet of past het toch niet helemaal bij je? Dan kun je het altijd weggeven aan je moeder of bijvoorbeeld je beste vriendin.