SimOnly's vergelijken? Klik hier

Bekijk nu het eerste filmpje van de iPhone 5.

Hier is een filmpje te zien van de iPhone 5 die is opgedoken op de IFA Beurs in Berlijn.Er zijn wat opmerkingen:
Het toestel lijkt veel op wat we de afgelopen periode hebben gezien als mogelijke iPhone 5. Het is dunner, langer en er zit natuurlijk een groter beeldscherm op. Het glas lijkt niet van Gorilla Glas te zijn. De verklaring daarvoor is dat er vanwege de stalen achterzijde voor een kunststof materiaal is gekozen dat radio signalen beter door laat. Ook is de kleinere dock-connector te zien waarover al veel te doen was de afgelopen weken. Dan nog dit.

Onderzoek op verschillende Chinese websites laat ons zien dat er diverse werkende iPhone 5 modellen worden verkocht. Op grote schaal en soms al voor 44 dollar. Uiteraard best grappig om zo een toestel me te nemen naar een vakbeurs en aan iedereen te laten zien. De wereld staat gegarandeerd op zijn kop.

Het lettertype dat voor de type-aanduiding wordt gebruikt klopt niet en zo zijn er nog wel een aantal andere dingen die vreemd zijn. Sowieso een vreemd verhaal. Hopelijk hebben we nu niet jouw goede zin verpest. Het blijft een mooie demo van hoe de iPhone 5 kan gaan worden!