SimOnly's vergelijken? Klik hier

Goedkope Telefoonhoesjes bestel je op goedkopetelefoonhoesjes.nl

goedkopetelefoonhoesjes

De iPhone 5 is een zeer gewilde en populaire telefoon. De telefoon is een stuk groter dan de eerdere variant van Apple, de iPhone 4. De iPhone 5 heeft daardoor een rij extra apps in het homescreen. De telefoon is verder dunner dan de eerdere varianten en heeft een langere batterijduur, een betere camera en een snellere processor. De iPhone 5 is al met al een grote verbetering ten opzichte van de voorgangers en is daardoor automatisch ook een stuk duurder. Op deze website vindt u veel informatie over de mogelijkheden van de iPhone 5 en de daarbij horende prijzen.

iPhone 5

De iPhone 5 werd op 12 september 2012 door Apple geïntroduceerd. Anderhalve week later werd de iPhone 5 verkocht in acht verschillende landen: de VS, Canada, Engeland, Frankrijk, Australië, Japan, China en Singapore. Aan het einde van die maand startte de verkoop van de telefoon in Nederland en België. De iPhone 5 was innovatief op het gebied dat het een Apple A6-chip heeft en een camera met 8 megapixel. De iPhone 5 was verkrijgbaar in een zwarte en witte variant met een opslaggeheugen van 16, 24 of 32 GB. De telefoon werd geproduceerd door Apple inc. en beschikt over het iOS besturingssysteem. In september 2013 werd de opvolger van de iPhone 5 aangekondigd: de iPhone 5s. Deze telefoon bevatte een nieuwe functie: Touch ID. Hiermee kon de telefoon ontgrendeld worden aan de hand van de vingerafdruk van een gebruiker. De iPhone 5 bezat deze functie echter niet. De telefoon werd verkocht bij verschillende abonnementen bij Nederlandse providers. De prijzen voor een losse iPhone 5 verschillen per opslaggeheugen. Zo is de prijs voor een losse iPhone 5 met 16GB opslaggeheugen 676 euro, voor 32GB 778 euro en voor 64GB 879 euro.Mogelijkheden

De iPhone 5 beschikt over een heleboel verschillende innovatieve mogelijkheden. Net als zijn voorgangers is de telefoon zowel een camera, agenda, telefoon, mp3-speler en spelcomputer in één. Door het glazen touch screen functioneert de telefoon erg snel en goed. De telefoon gaat met een volledig opgeladen batterij lang mee en crasht niet snel. Wel dient rekening gehouden te worden met het feit dat het glazen scherm kwetsbaar is en niet goed tegen een val kan, dus bescherm je iPhone 5 goed met een speciaal daarvoor bedoeld telelefoonhoesje, bijvoorbeeld via www.goedkopetelefoonhoesjes.com/. Dus hoewel de prijzen van de iPhone 5 erg hoog zijn, krijg je zeker waar voor je geld!

Gepubliceerd op 25 september, 2014