SimOnly's vergelijken? Klik hier

Itim RepairItim Repair is gespecialiseerd in zowel het repareren als het herstellen van alle merken en types smartphones en tables, zowel met Apple iOS, Andriod als Windows Mobile.

Door een jarenlange ervaring weten de professionals van Itim Repair keer op keer een zeer snelle service te verlenen waardoor ze als geen ander een zeer goede en betrouwbare dienstverlening kunnen garanderen, uiteraard alles tegen zeer scherpe prijzen.

Itim Repair doet echter veel meer dan het repareren of herstellen van defecte toestellen. Hebt u problemen met uw software of zit er een simlock op het toestel die u wilt laten verwijderen? Geen probleem, Itim Repair maakt het voor u in orde.

Het overgrote deel van de reparaties is binnen 3 werkdagen gereed. De meeste reparaties zijn zelfs klaar terwijl u wacht. Uiteraard worden alle reparaties alleen uitgevoerd met originele materialen en met respect voor uw toestel. Uiteraard geeft Itim Repair ook garantie op hun reparaties. Hebt u een reparatie, dan kunt u, het liefst op afspraak, gewoon even langskomen. U kunt daarnaast ook gebruiken van hun 'haal- en brengservice'. Deze is niet gratis, maar is ook zeker niet duur.

In de shop kunt u zelfs de allernieuwste smartphones, tablets en accessoires vinden tegen de meest scherpe prijzen, precies zoals u van Itim Repair gewend bent. Uiteraard allemaal met de volledige fabrieksgarantie.

Daarnaast geeft Itim Repair regelmatig een workshops op het gebied van de smartphone en tablet voor beginners. Hierin komen onder andere een introductie van de bassisfuncties, apps installeren en apps gebruiken (zoals WhatsApp, Skype, Facebook en dergelijke) aanbod. De sessie wordt afgesloten met een evaluatie en vragen ronde.

Kortom: Itim Repair is er voor alles op het gebied van de smartphone en tablet.

Gepubliceerd op November 25, 2013