SimOnly's vergelijken? Klik hier

Bekijk nu het eerste filmpje van de iPhone 5.

Het heeft even op zich laten wachten maar nu komt de iPhone 5 dan eindelijk uit. Morgen is het dan zover, de iPhone 5 zal dan eindelijk op de markt komen. J.P. Morgan verwacht een economische groei van deze iPhone 5, het toestel wordt dan ook al enige tijd aangekondigd door fabrikant Apple maar nu is het dan eindelijk zover dat we hem eindelijk in gebruik kunnen nemen. Deze week komt deze nieuwste generatie iPhones op de markt, dit is goed voor de fabrikant, genaamd Apple, maar het zou ook wel eens heel goed kunnen zijn voor de Amerikaanse economie. Men denkt dat er ineens een flinke impuls aan de Amerikaanse economie gegeven kan worden.

Dit is allemaal vastgesteld door hoofdeconoom Michael Feroli van de Amerikaanse bank J.P. Morgan. Er wordt in een brief aan klanten geschreven dat de verkoop van de iPhone 5 voor een kwart tot een half procent meer economische groei kan bezorgen als het effect doorberekend gaat worden op jaarbasis. Feroli zijn berekeningen geven aan dat de nieuwe smartphone het Amerikaanse bruto binnenlands product met ruim drie miljard dollar kan doen toenemen in het vierde kwartaal. Dit zou natuurlijk een mooie optie zijn, maar zou het ook zover komen? We weten het nog niet en de langere termijn zal dit uit moeten wijzen, maar dat de iPhone 5 een groot succes gaat worden daar zijn de meeste partijen het wel over eens.

Het is belangrijk dat er goed in de gaten wordt gehouden hoeveel iPhone 5's er verkocht worden en dan kunnen de berekeningen beginnen. De iPhone 5 staat al erg goed aangegeven overal en veel mensen hebben er al een gereserveerd, ze kunnen bijna niet meer wachten tot dat de iPhone 5 op de markt wordt gebracht, geniet daar daarom van en profiteer zelf ook van dit prachtige toestel. Volop nieuwe ontwikkelingen en dat het hierdoor een economische groei kan bezorgen, die kans zit er dik in!