SimOnly's vergelijken? Klik hier

Prijzen van de iPhone 5 zijn bekend.

Heb je ook zoveel zin in de nieuwe iPhone 5 en wil je er zeker van zijn dat jij er binnenkort als één van de eerste in ons land eentje in je bezit hebt? Ga dan nu de iPhone 5 bestellen. Dit is nu al mogelijk bij T-Mobile, KPN HI, KPN en Telfort. Wees er snel bij want er zijn veel mensen die deze iPhone 5 al willen bestellen. Hieronder hebben we voor jullie een klein overzichtje. De rest hebben we op onze prijzen pagina staan.

  Abonnement iPhone 5
8GB
iPhone 5
16GB
iPhone 5
32GB
iPhone 5
64GB
Meer info
T-Mobile iSmart 200, 2jaar
va. €24,75 p/mnd
€ 199,- € 299,- € 399,- Meer informatie
KPN KPN Mobiel 2500 MB 1jaar
va. € 17,50 p/mnd
KPN ToestelLease
va. € 37,- p/mnd
Meer informatie
KPN Hi Hi Medium
va. € 29,50 p/mnd
Hi ToestelLease cat. M
va. € 15,75 p/mnd
Meer informatie
Telfort Telfort Basis
va. € 16 p/mnd
Telfort ToestelLease
va. € 36 p/mnd
Meer informatie
Overzicht van alle abonnementen? Ga dan naar onze prijzen pagina.

Zit je ook al op het puntje van je stoel om te kijken waar jij de leukste aanbieding tegenkomt? Zorg er dan voor dat je er op tijd bij bent zodat jij ook een iPhone 5 kunt bestellen en kunt genieten van alle mogelijkheden. Binnenkort kun je de iPhone 5 dan eindelijk vasthouden en alle nieuwe applicaties testen. Veel mensen kijken er al wel een jaar naar uit, want nu is het dan zover, bijna is de iPhone 5 echt van jou.

Geniet er van, leef lekker mee met alle bestellingen en mogelijkheden en doe er aan mee. Op deze manier word je nog beter op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en weet je zeker dat je er bij kunt zijn en niets vergeet! Bestel daarom nu de iPhone 5, zorg dat jij er snel eentje in je bezit hebt en reken er maar op dat je er van geniet, dat is namelijk een ultiem moment om heerlijk naar uit te kijken. Neem jij de dag dat de iPhone 5 van jou wordt ook vrij om te kunnen genieten van dit mooie apparaat?