SimOnly's vergelijken? Klik hier

iPhone 4 verkopen?

Sport apps

Sport Apps

Een van de meeste populaire categorieën, en tegelijk een mooi voorbeeld van een categorie met een grote verscheidenheid aan verschillende toepassingen, is bijvoorbeeld de sport categorie. Er zijn bijzonder veel verschillende sport apps voor de iPhone te verkrijgen, meestal gratis.

Apps van sportclubs

Veel sportclubs geven bijvoorbeeld hun eigen app uit, met nieuws en achtergronden voor fans en leden. Vaak ook het wedstrijdprogramma, de scores van recente matches en de stand van de verschillende teams in de competities. Het zal niemand verbazen dat de voetbalclubs uit de eredivisie in dit segment de meest gedownloade apps hebben.Hardlopen en wielrennen

Maar denk bijvoorbeeld ook aan applicaties voor tijdens het hardlopen, wielrennen of fitnessen. Tijdens het sporten helpen deze tools je met de route, je schema (versnellen, afwisselen van tempo, duur van de warming-up), het bijhouden van je afstand en het meten van je voortgang. Valt het misschien op dat je misschien veel hardlopers met een iPhone aan een band op de arm ziet lopen? Daar staat echt niet altijd op het afspelen van muziek.

Fitness centra

Fitness centra maken ook gebruik van deze ontwikkelingen: een persoonlijk schema kan vrij eenvoudig in een daarvoor bestemde applicatie woorden weergegeven. Ook het lessen schema wordt snel gedeeld met de leden van de club.

Dan zijn er nog apps met nieuws over bepaalde sporten, evenementen, of competities. Maar ook met uitleg over de regels van de sport, achtergronden en historie. Hoewel sommige niet meer zijn dan een website die geconverteerd is naar appformaat, biedt bijna programma je vaak infomatie die je handig en snel even op je iPhone kunt weergeven. Makkelijk om snel even op je eigen moment door te bladeren. De komst van de iPhone, en aanverwante telefoons, is dus met recht een aanwinst voor de sport te noemen.

Gepubliceerd op 23 Februari, 2015